Nová generácia diskového poľa MSA

 

Na jeseň 2020 spoločnosť HPE ohlásila v poradí už 6. generáciu diskového poľa MSA. 6. generácia nadväzuje na všetky doterajšie skúsenosti a dobré vlastnosti z predchádzajúcich generácií, pričom si stále zachováva jednoduchosť, spoľahlivosť a cenovú dostupnosť. Zároveň však reaguje na aktuálne trendy a adoptuje aj novšie technológie, ako napríklad 12 Gb SAS backend alebo novú generáciu I/O chipsetov a procesorov.

Nové vysokovýkonné modely Gen6 zodpovedajú dnešnému náročnému pracovnému zaťaženiu, automatizujú a zjednodušujú procesy IT, chránia obchodné údaje a zjednodušujú ukladanie dát.

HPE MSA Storage, ktoré je popredným riešením pre servery HPE ProLiant už viac ako desať rokov, teraz poskytuje tri nové modely Gen6 pre jednoduché, vysokovýkonné ukladanie dát vhodné pre malé a stredné podniky:

  • HPE MSA 1060 - určené pre používateľov s pevnou kapacitou a potrebou výkonu pre menšie pracovné zaťaženie IT
  • HPE MSA 2060 - ponúka flexibilitu pri škálovaní výkonu a kapacity tak, aby vyhovelo aj tým najnáročnejším pracovným zaťaženiam IT
  • HPE MSA 2062 - zahŕňa HPE MSA 2060 dodávané s dvomi diskami SSD s veľkosťou 1,92 TB a licenciou Advanced Data Service, čo používateľovi prináša výrazné úspory (až 31% zľava z katalógovej ceny) a možnosť začať prvý deň s výkonným a cenovo dostupným hybridným úložným riešením.

Bez ohľadu na to, ktorý model si vyberiete, všetky polia MSA Gen6 obsahujú štandardnú sadu funkcií, ktoré sú ideálne pre zákazníkov SMB, ktorí chcú akcelerovať na rýchlu hybridnú infraštruktúru SAN.

Či už si kupujete nové riešenie na ukladanie dát, vaša infraštruktúra pre ukladanie dát je príliš zložitá na správu, alebo je potrebné obnoviť existujúci hardvér, polia HPE MSA Gen6 sú inteligentnou voľbou. Vďaka desaťročiu technických vylepšení HPE MSA a technologickým inováciám, je úložisko jednoduchšie, rýchlejšie a spoľahlivejšie.

Ak sa chcete dozvedieť viac, napíšte nám na sales@egroup.sk